Over ons

Hi!

Wij zijn Carmen en Mandy, twee vriendinnen die beide werkzaam zijn in een hele andere sector maar met allebei een passie voor sieraden! Of het nu gaat om oorbellen, kettingen, armbanden of ringen; we all love it!

Eindeloos zoeken naar nieuwe sieraden. De tijd vliegt voorbij opzoek naar de mooiste betaalbare pareltjes, die ook nog van goede kwaliteit zijn! Soms urenlange zoektochten zonder resultaat. Misschien voor jou heel herkenbaar? Voor ons wel! Daarom zijn wij LUXEAU gestart en selecteren we voor jou de mooiste en betaalbare sieraden. Een droom voor ons die uitkomt! Na vele maanden van voorbereiding lanceerden we met trots onze webshop.

Een feestje, nieuwe outfit of all day sieraden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij selecteren namelijk zorgvuldig nieuwe parels voor onze collectie. Wij vinden het heel belangrijk dat de sieraden voldoen aan de nieuwste trends, van kwaliteit zijn én natuurlijk ook betaalbaar zijn!

Je koopt bij ons goud en zilver vergulde sieraden van stainless steel. Sieraden waarmee je iedere dag in de basis een prachtige uitstraling hebt en sieraden met nét die extra touch. 

 

Veel shop plezier!

 

Liefs,

 

Mandy en Carmen